BATERII DE TRACTIUNE

Bateriile de tractiune sunt utilizate pentru alimentarea tuturor tipurilor si modelelor de utilaje de ridicare, echipamentelor pentru curatarea pardoselilor, nacele , transpalete manuale sau transpalete electrice cu platforma, etc. Bateriile de tractiune sunt utilizate in echipamentele de incarcare si descarcare pentru industrie, supermarket-uri, depozite si centre logistice, aviatie, industrie maritima,  termoficare, produse farmaceutice, transport feroviar, minerit și energetica.

Ca rezultat al colaborarii de lunga durata a INDUSTRIAL BATTERIES TARGOVISHTE cu ingineri cu grad inalt de calificare si datorita cercetarilor efectuate, am creat bateriile de tractiune PERPETUUM. Bateriile se caracterizeaza printr-o durata lunga de viata – mai mare de 1500 cicluri, capacitate marita si fiabilitate. Constructia bateriilor PERPETUUM corespunde satnardelor mondiale, la fel si celor europene DIN si BS. Caracteristicile de exploatare a bateriilor de tractiune fabricate de INDUSTRIAL BATTERIES sunt garantat in conformitate cu БДС EN 60254.

INDUSTRIAL BATTERIES TARGOVISHTE ofera si baterii GEL, fabricate conform VRGLA GEL tehnologie cu reglare de supapa si GEL electrolit.

Datorita sigurantei sale inalte de functionare bateriile cu GEL sunt potrivite pentru a fi utilizate in industria farmaceutica, alimentara si chimica.

Bateriile de tractiune cu GEL nu necesita intretinere, nu este nevoie sa fie completate cu apa distilata.

Bateriile cu GEL nu provoaca poluare sau coroziune cauzata de scurgerile de electrolit.

Standardele aplicate pentru managementul al calitatii EN ISO 9001:2008 sunt garantia pentru calitatea inalta a produselor, datorita controlului continu asupra calitatii materialelor folosite si intregului proces tehnologic.

Departamentul de proiectare al companiei poate dezvolta baterii atipice conform cerintelor clientului pentru diverse aplicatii.