Despre noi

“INDUSTRIAL BATTERIES” LTD este infiintata in anul 1996 in orasul Targovishte, Bulgaria. “INDUSTRIAL BATTERIES”LTD  ofera o gama larga de baterii de tractiune, stationare, baterii de pornire, baterii speciale si redresoare.

Istoria companiei:

In anul 1996 este infiintata compania “INDUSTRIAL BATTERIES” LTD in orasul Targovishte, Bulgaria.

In anul 2005 se infiinteaza un serviciu autorizat pentru baterii de tractiune si stationare.

In anul 2009 este lansata productia proprie de baterii de tractiune – PERPETUUM.

In acelasi an compania a introdus un si sistem nou de management al calitatii EN ISO 9001 si sistemul de management al mediului ISO 14001.

Din anul 2009 suntem autorizati de Ministerul Mediului pentru desfasurarea activitatilor de colectare si transport al bateriilor cu plumb-acid.

In anul 2011 deschide o reprezentanta oficiala “INDUSTRIAL BATTERIES”LTD  in Bucuresti, Romania.

In anul 2015  INDUSTRIAL BATTERIES TARGOVISHTE a devenit partener oficial si distribuitor al TAB, Slovenia pentru Bulgaria si Romania.

Noi avem experienta si pregatire, astfel incat, de peste 20 de ani, compania si-a castigat reputatia de partener preferat si de incredere, oferind clientilor sai baterii si servicii de inalta calitate.

Echipa noastra de specialisti garanteaza solutii rapide la cereri specifice si intretinere profesionala a tuturor produselor din portofoliul nostru.

Suntem mandri de gama larga de produse, mai mult de 30 000 de tipuri de baterii si redresoare pe care le comercializam. Scopul principal al companiei noastre este de a oferi produse de inalta calitate la nivel mondial in conformitate cu standardele internationale .

An dupa an, in mod constant, depunem eforturi pentru a oferi produse si servicii fiabile si de calitate, pentru a satisfice cerintele clientilor nostri si pentru a usura munca lor.  Calitatea este prioritatea noastra principala in timpul dezvoltarii si îmbunatatirii tuturor produselor si serviciilor ce sunt acum parte integranta a activitatilor noastre de afaceri.

 

Dumneavoastra alegeti calitatea, fiabilitatea, precizia!
Echipa al “INDUSTRIAL BATTERIES” LTD

MORE

CERTIFICATE DE EXCELENTA

          

 

MERITE

Cea mai buna firma bulgareasca a anului 2015.